Spotify Premium Gift Cards

Veilig betalen met:
mistercash daopay sms paypal amazonpay skrill coinpayments bitcoin
 

Spotify Premium abonnement

Wil je onbeperkt naar je favoriete muziek kunnen luisteren? Neem dan een Spotify Premium abonnement! Koop nu een Spotify Gift Card en wissel deze in op je Spotify account voor Spotify Premium.

De Spotify card van €10 is in te wisselen voor 1 maand Spotify Premium. Wissel de Spotify code in op je Spotify account om het abonnement te activeren.

Wat kan je met Spotify Premium?

Met Spotify Premium luister je onbeperkt naar muziek. En niet alleen dat, maar het is ook nog eens geheel zonder reclame. Ook kan je op je telefoon of tablet offline muziek luisteren en van een betere geluidskwaliteit genieten.

Spotify Gift Card kopen

Een Spotify Gift Card is de makkelijkste manier om aan een Spotify abonnement te komen in België. Het kan niet makkelijker! Je hebt binnen enkele minuten je Spotify abonnement geactiveerd met een Spotify Kaart. De Spotify code ontvang je direct na aankoop, zowel op je scherm als in je mailbox.

Je kan de Spotify Card veilig afrekenen met o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin kan betalen, zodat je geen creditcard nodig heb en ook nergens aan vastzit!

Geef Spotify Premium cadeau

Wil je een Spotify Premium abonnement cadeau geven? Print de Spotify code dan op cadeaupapier!

Je hebt keuze uit verschillende soorten cadeaupapier, zo heb je voor elke gelegenheid het juiste cadeau. Maak het persoonlijk door je eigen boodschap achter te laten.

Hoe wissel ik een Spotify code in?

Je kunt een Spotify code eenvoudig inwisselen op je Spotify of Facebook account op spotify.com/redeem. Probeer ook onze inwisselpagina, de link Automatisch inwisselen of wissel de Spotify code handmatig in:

  • Ga naar spotify.com/redeem.
  • Log in met het Spotify of Facebook account dat je gebruikt om muziek te luisteren.
  • Geef de Spotify code op en klik op doorgaan.
  • Wissel de code in voor Spotify Premium.